Erica en Marije stappen door

Van een goeie nier heb je veel plezier

Opgehaald

613
111% bereikt van het totaalbedrag € 550
Wij hebben samen al 69 km afgelegd

Naast onze jaarlijkse inzet voor de collecteweek in september willen we met onze deelname aan de nierdaagse geld ophalen voor de nierstichting.

De nierstichting investeert namelijk veel in onderzoek naar hoe nierziekten ontstaan en hoe mensen met nierproblemen te helpen. Dit doet de nierstichting o.a. door de ontwikkeling van een draagbare kunstnier, maar ook door patiëntenbegeleiding bij nierdonatie van zowel bekende als anonieme donoren.

Wij vragen je daarom onze uitdaging te sponsoren. Iedere bijdrage (klein/groot) is welkom, want leven zonder goedwerkende nieren is een kwestie van overleven.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.