Over de Nierdaagse

Onze wereld wordt stap voor stap weer groter. Naar buiten, bewegen. Alleen of met een wandelmaatje. Zo vaak en wanneer wij maar willen. Als nierpatiënt is je wereld klein en sta je blijvend op de rem. Daarom organiseren we in de maand juli de Nierdaagse.

Met dit wandelevenement maken we stappen voor nierpatiënten. Vanuit huis of een andere plek. Omdat we nierpatiënten een beter perspectief willen geven. Hoe meer stappen we maken en geld ophalen, hoe grotere impact wij samen kunnen maken om nierziekten te genezen.Voor welke uitdaging ga jij?
Je kunt zo vaak wandelen als je zelf wilt. Je bepaalt zelf de afstand en de route die je loopt. Ter inspiratie hebben we ruim 550 wandelroutes voor jou in kaart gebracht. Dus wandel één wandeling van 5km of zelfs 50 km, of loop meerdere keren per week. Alles is mogelijk. Het aantal kilometers hou je bij op je eigen actiepagina, zo zien we eind juli hoeveel stappen we samen hebben gezet.

Win jij de fotowedstrijd?
Doe mee in de maand juli met de fotowedstrijd van de Nierdaagse en maak iedere week kans op een gratis cursus smartphone fotografie!

Haal je aandenken persoonlijk op
Op zaterdag 31 juli is het voor deelnemers mogelijk om hun wandeling te starten, te pauzeren of te finishen in de kasteeltuin van Slot Zeist.

Stappen maken voor genezing van nierziekten
We wandelen in de maand juli om de droom van iedere nierpatiënt waar te maken, een leven zonder nierziekten. Misschien doe jij (samen met je team) mee voor iemand die je kent met een nierziekte of wil je een bijdrage leveren voor alle nierpatiënten in Nederland. Laat je dan sponsoren door familie, vrienden en collega’s voor de kilometers die jij loopt! Hoe meer geld we ophalen, hoe grotere impact wij samen kunnen maken om nierziekten te genezen.

Heb je hulp nodig bij het werven van sponsorgeld?
Geef je dan op voor één van de webinars op donderdag 27 mei of donderdag 24 juni 2021 om 19.30 uur. Hier vertellen we je alles over de Nierdaagse, Nierstichting, fotowedstrijd en hoe je sponsorgeld kunt ophalen. En heb je vragen? Dan kun je deze tijdens de webinar stellen. Je kunt je voor de webinar opgeven via de link in de nieuwsbrief die je van ons in mei en juni ontvangt. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een mail met jouw voorkeursdatum naar info@nierdaagse.nl dan sturen we je de link om de webinar bij te wonen.

Algemene informatie

Datum

Donderdag 1 t/m zaterdag 31 juli 2021

Individueel of team

Je bepaalt zelf met wie je loopt. Houd je wel aan de richtlijnen en maatregelen van het RIVM.

Locatie/route

Waar en welke route je loopt, bepaal je zelf. Ter inspiratie bieden we je 550 wandelroutes aan.

Afstand(en)

Je kiest zelf je afstand(en) en je uitdaging.

Webshop

Wil je er geheel in stijl bijlopen tijdens de Nierdaagse? Koop dan je Nierdaagse outfit in de webshop.

Inschrijfgeld

Deelname kost €10 per persoon of €30 per gezin (max. 2 volwassenen en 3 kinderen jonger dan 18 jaar). Op 1 juli gaat jouw wandelavontuur echt beginnen.

Als deelnemer krijg je Tips voor je voorbereiding, wandelroutes en sponsoring; muziek voor onderweg; mooie verhalen van andere deelnemers; kans op een cursus smartphone fotografie; een aandenken en een sticker voor in je wandelboekje (of op je koelkast); de mogelijkheid om je aandenken in de kasteeltuin van Slot Zeist op te halen; enorme voldoening: je hebt stappen gemaakt voor jezelf en de genezing van nierziekten.


Facebook
Volg ons op Facebook, zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van het laatste nieuws over de Nierdagse.

Vragen?

Kijk op veelgestelde vragen. Staat het antwoord er niet bij? Stuur je vraag per e-mail naar info@nierdaagse.nl. Je kunt je vraag ook stellen tijdens een van onze webinars.

Steun de Nierstichting Nierdaagse
Wil je als individu of bedrijf de Nierdaagse steunen? Heel graag! Neem contact op met Roderick Oudemans via info@nierdaagse.nl.