Houd je kilometers bij via Prestaties of Strava

31 maart 2021 10:25

Eind mei 2022 zal Prestaties en de koppeling met Strava worden geactiveerd. Vanaf 1 juni 2022 kun je dan je prestaties gaan bijhouden. Hieronder kun je lezen hoe je dit kunt doen.

Als je bent ingelogd op je actiepagina kun je zelf je prestaties bijhouden. Dat gebeurt in kilometers. Hieronder een uitleg hoe het werkt.

Prestatiedoel
Stel eerst een prestatiedoel in via de tab Prestaties op je actiepagina (via desktop) of via het hamburgermenu de keuze Prestaties (via mobiel).

Prestaties
Voeg handmatig een prestatie toe óf connect met Strava om automatisch je Strava activiteiten te koppelen aan je actie. De Strava app kun je gratis downloaden voor Android of IOS. Handmatige prestaties kun je gebruiken als je bijvoorbeeld een sporthorloge of app gebruikt of een route loopt waarvan je weet hoeveel kilometer het is. Je vult het resultaat dan achteraf in.Strava
Voor de koppeling met Strava moet je connecten via de oranje knop en de app toestemming geven. Let ook op dat je je sportprestatie op ''zichtbaar voor iedereen'' zet. Hierna kan het tot 10 minuten duren voor je activiteiten die je vanaf dat moment doet zichtbaar worden.

Let op
: mocht het koppelen met Strava op de mobiele telefoon niet lukken, dan raden wij je aan dit via een laptop of desktop te doen.


Als je dit gedaan hebt, ziet het resultaat er zo uit.


En aan de voorkant ziet het er dan zo uit.Zo, dat was het. Veel plezier met het tracken van je prestaties. Kom je er niet uit, of heb je een vraag? Stuur een email naar info@nierdaagse.nl en we helpen je graag verder.