Normal 0ff7cac6de29962cb473a8f1b956f0fd82023201

Het is begonnen bij Femme!

Lopen jullie mee voor de nierdaagse?

Opgehaald

38
7% bereikt van het totaalbedrag € 500

Mijn dochter Femme had bij haar geboorte wel 2 nieren waarvan er 1 een cystenier was en niks deed. Deze gaf echter wel hoge bloeddruk problemen en werd met spoed in het Amc verwijderd toen ze 1 jaar oud was. dit is waardoor ik jaren geleden begonnen ben met geld ophalen voor dit goede doel. Toen kon het nog via een collectebus. Helaas kan dit nu al voor de 2e keer niet vanwege corona. 

Mijn dochter Femme kan goed met 1 nier leven, wij hopen dat deze nier het altijd goed blijft doen.  Zal dit ooit minder gaan dan zal ze ook alle hulp kunnen gebruiken. 

Helaas heeft niet iedereen zoveel geluk, daarom wil ik graag geld ophalen zodat de mensen met nier problemen en nierfalen, toch nog een beetje kunnen leven en ook eens wat leuks kunnen doen. 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.