Carpe Diem

Samen voor een beter, langer leven

Opgehaald

532
106% bereikt van het totaalbedrag € 500
Wij hebben samen al 167 km afgelegd

Ik, Anita, ga samen met mijn wandelmaatje (Gerard) in de maand Juli het wandelen weer oppakken. Normaliter voor het Rode Kruis maar ditmaal voor de nierdaagse! Na de diagnose igA-Nefropathie een mooi doel om geld voor op te halen, voor meer onderzoek naar nierziektes en daarmee hopelijk een mooi, beter, gezonder en langer leven.

Ons levensmotto is "pluk de dag" en wij hopen door een kleine bijdrage op te halen, het voor alle nierpatiënten nog lang mogelijk te maken!

Steunen kan door een klein vast bedrag te doneren of ons te steunen per gelopen kilometer. Maar ook kun je natuurlijk besluiten om je aan te sluiten bij ons team en deze actie door te geven. Alvast heel erg bedankt!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.