Sponsortips

Tijdens de Nierdaagse is het mogelijk om sponsorgeld op te halen om nierziekten te helpen genezen. Je streefbedrag bepaal je zelf en om je op weg te helpen hebben we vijf tips voor je hoe je geld op kunt halen:  

 

Tip 1: vul je actiepagina in 

Voeg een persoonlijke foto en motivatie aan je actiepagina toe. Dat zorgt voor meer donaties. 

 

Tip 2: zorg voor de eerste paar donaties 

Zorg voordat je iedereen vertelt over jouw actie dat je al een paar donaties op je teller hebt staan. Vraag als eerste familie of goede vrienden, dan zullen andere donaties sneller volgen. 

 

Tip 3 Vertel iedereen over jouw actie  

Vertel iedereen die je tegenkomt over je actie. Zet het in je handtekening van je e-mail. Stuur al je contacten in je telefoon een bericht. Maak foto's en /of een leuke video en deel deze op jouw social media met #nierdaagse. Vergeet hierbij dan niet om direct een donatie te vragen en een link naar je actiepagina te plaatsen. 

 

Tip 4 Plaats regelmatig updates over je actie  

De kracht van een boodschap zit hem in de herhaling…, dus vertel alles over je voorbereidingen, doe verslag van iedere wandeling en bedank iedereen voor hun steun via jouw social media kanalen en actiepagina. Dit levert voor, tijdens en na de Nierdaagse veel donaties op. Vergeet hierbij niet om een donatie te vragen, de link naar je actiepagina en #nierdaagse te plaatsen.  

 

Tip 5 Benader bedrijven om je te sponsoren 

Vergeet niet om ook bedrijven te benaderen om je te sponsoren. Begin met je werkgever, wanneer deze jou steunt is het makkelijker om ook klanten, leveranciers en anderen bedrijven te benaderen en overtuigen. 


Heb je een bijzonder verhaal of een tip voor ons?
 

Laat het ons weten. Stuur een e-mail naar info@nierdaagse.nl met jouw verhaal en/of tip. Misschien delen we deze dan wel via onze kanalen en met alle deelnemers.