Fotowedstrijd

Deel foto’s van je wandeling! Als je anderen laat meegenieten, maak jij kans op een cursus smartphone fotografie!

Zo doe je mee
Deel in juli voor het eind van elke week jouw mooiste foto via Facebook of Instagram met hashtag #nierdaagse2021 en het thema in de tekst en tag de Nierdaagse in de foto. Zit je niet op social media? Mail je foto samen met het thema naar info@nierdaagse.nl of Whatsapp deze naar Roderick, onze eventmanager, via 0621149218.

Elke week een nieuw thema
Elke week staat in het teken van een ander thema: 

  1. Vrijdag 2 t/m donderdag 8 juli: jezelf  (gesloten)
  2. Vrijdag 9 t/m donderdag 15 juli: dier(en)
  3. Vrijdag 16 t/m donderdag 22 juli: natuur
  4. Vrijdag 23 t/m donderdag 29 juli: mooiste moment


Voorwaarden
We delen de foto's graag via onze kanalen. Dat is het mooist met een liggend beeld (camera in horizontale positie). Wil je meedingen naar de cursus smartphone-fotografie? Post of mail je foto dan liggend uiterliijk op donderdag voor 12.00 uur.

Wanneer wordt de winnaar van de fotowedstrijd bekend gemaakt?
Elke vrijdag maakt de jury een winnaar bekend via Facebook. De winnaar bellen we daarna persoonlijk even op.  

Wat gebeurt er met mijn foto?
De foto van de winnaar plaatsen we op deze website, in de nieuwsbrief en in de social mediakanalen van de Nierdaagse. Uiteraard zetten we waar mogelijk je naam erbij.

Winnaar week 4
De winnaar van de laatste week is Gerard Blanken, zijn mooiste moment tijdens een wandeling in de Heereduinen.Winnaar week 3
Deze foto is van Lianne Lenssen-Hurkmans uit team Villerinnekes. Van harte gefeliciteerd, Lianne! Wij zien er een nier in.
Winnaar week 2
Van harte gefeliciteerd Frank Meijer, met deze prachtige natuurfoto. Frank loopt mee, zie zijn pagina Frank aan de wandel.Winnaar week 1
Met veel plezier feliciteren we Anita Bruijns met het winnen van de weekfoto. Anita loopt mee met haar wandelmaatje Gerard in team Carpe diem.