Wandelen met Tinus de Vries in Dedemsvaart en het Reestdal, Nierdaagse

Tinus de Vries

Opgehaald

3.525
117% bereikt van mijn streefbedrag € 3.000

Beste mensen, hallo allemaal,


Afsluiting Nierdaagse - Vrijdagavond sluit ik de nierdaagse af op de Aak 116 aan de achterzijde v/d woning aan het Ommerkanaal waar wij binnen komen samen met kinderen kleinkinderen en familie. Wij nodigen iedereen om 19.30u uit om ons binnen te halen. Onze binnenkomst is herkenbaar aan de spandoeken en de flyers.

Vorig jaar heb ik een nieuwe nier gekregen middels een transplantatie, ik ben hier ontzettend dankbaar voor.
Het gaat heel goed na de transplantatie en ik voel mij weer heel energiek en kan veel dingen doen, waaronder sporten, fietsen en wandelen. 

Graag zou ik wat terug willen doen voor de Nierstichting, daarom ga ik deelnemen aan de Nierdaagse van 1 t/m 31 juli 2021. In de maand juli ga ik 3 avonden per week lopen, het zal gaan om de maandag-, woensdag en vrijdagavonden in de maand juli, de starttijd is 18.30 u. De afstand zal gemiddeld zo'n 8 km zijn.

Er zijn 3 startlocaties, te weten De Aak 116 Dedemsvaart, Hoofdvaart 64a Dedemsvaart en Pieperij 11 in Veeningen.
In een maand tijd zal ik 200 km wandelen en mijn streven is minimaal € 1.000 op te halen voor de Nierstichting.

Ik wil jullie vragen mij te steunen door bijvoorbeeld een avond mee te lopen als gezelschap, maar ook door geld over te maken, bij voorkeur een bedrag van € 5, een hoger bedrag mag natuurlijk altijd ....
Sponsoren zonder meelopen is natuurlijk ook prima. Van bedrijven die mee willen lopen in groepsverband zou ik graag een sponsorbedrag van € 50 ontvangen.

Je kunt het sponsorbedrag overmaken naar bankrekening NL65RABO0312970064 ten name van J. de Vries, graag onder vermelding van 'Nierdaagse'.

Ik hoop van harte dat ik veel reacties, deelnemers en sponsoren krijg, zodat ik wat terug kan doen als dank voor mijn nieuwe nier. Hopelijk tot binnenkort tijdens 1 van deze avonden, ik ben er meer dan klaar voor en heb er veel zin in.

De reacties kunnen per post naar:
De Aak 116, 7701 LC te Dedemsvaart

Maar bij voorkeur per mail of telefoon (whatsapp) naar:
tinusdevries47@hotmail.nl
06-25586952 (whatsapp)

Hopelijk tot snel.

Hartelijke groeten Tinus (en Janny) de Vries

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.