Iets kunnen betekenen voor een ander.

Sarissa Hendriks

Opgehaald

50
20% bereikt van mijn streefbedrag € 250

ik doe mee aan de nierdaagse omdat ik graag andere wil helpen om het voor hun een beetje beter te maken.

net als andere ziektes is een nierziekte een hele vervelende ziekte. Mijn schoonvader heeft ook een nierziekte en leeft nu al ongeveer 20 jaar met een donor nier. Toch heeft dat hele traject een groot impact op je leven en hoe mooi zou dat zijn als je geld kan inzamelen voor meer onderzoek, projecten maar ook voor "veilige" vakanties zodat de nierpatiënten kunnen genieten en dialyseren tegelijkertijd.

Mijn schoonvader is dat betreft een van de gelukkige en ik hoop dat ik op deze manier toch nog andere een beetje geluk kan brengen. 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.