Support mij voor de nierstichting!

Idris Hirs

Opgehaald

85
42% bereikt van mijn streefbedrag € 200
Qr
143% Bereikt van mijn doel 155 km

Zelf heb ik het geluk gehad dat mijn lieve man 3 jaar geleden één nier aan mij kon donneren, en is mijn leven gelukkig weer zo verbeterd dat ik weer meer dingen kan doen, en hier geniet ik ook met volle teugen van. Graag zie ik dit ook voor andere nierpatiënten.

Maar ik weet helaas ook dat mijn transplantatie nier het waarschijnlijk niet mijn hele leven blijft doen (functioneert nu voor ongeveer 50%) en zoals het er nu naar uitziet zeggen ze dat ik ook nooit meer een nieuwe nier zou krijgen. (dit komt door de vele medische ingrepen die ze in mijn buik hebben moeten doen).

Hopelijk kunnen ze door genoeg onderzoeken straks wel voor elkaar krijgen dat mocht ik het nodig hebben later, ik alsnog een keer getransplanteerd kan worden. Of dat de dialyse anders kan en niet meer zo zwaar is. Want dialyseren valt echt niet mee. Zelf heb ik het gelukkig maar 12 weken moeten doen voordat ik getransplanteerd werd, maar ik vond die tijd echt heftig en super zwaar. 

Maar ik loop natuurlijk niet alleen voor mezelf maar voor alle mensen die nier problemen hebben.

Ook dat er meer over de nieren wordt gesproken. Nieren zijn super belangrijk voor mensen maar vaak vergeten we waarom. We denken dat als ons hart maar goed is, dat is onze draaiende motor maar zonder nieren kan een mens ook niet functioneren.

Dus vindt je je nieren net zo belangrijk als ik, sponsor mij dan of iemand anders uit deze lijst en dan kunnen we een mooi bedrag voor de nier stichting ophalen.

Het zit erop 31-07-2021 | 19:59

Het zit erop. Vandaag was de laatste dag. Totaal heb ik deze maand 221km gelopen. Dat is echt een record voor mij. Gemiddeld loop ik per maand rond de 140km. Dus ik heb extra goed mijn best gedaan deze maand. Ik wil vooral diegene bedanken die me heeft gesponsord deze maand voor de Nierstichting.

We wandelen rustig verder 11-07-2021 | 23:36

5 juli was mijn laatste update. We zaten toen op de 34km. Ondertussen is de stand nu 73km. We treffen het nog met het weer dus dat is wel lekker. Volgende week gaat het regenen zeggen ze maar we wandelen gewoon rustig door. We zitten nog boven het gemiddelde elke dag. Hopelijk gaan we dit jaar ons doel wel bereiken. Nou tot over een paar dagen weer. Bedankt alvast voor de donaties en het vertrouwen in ons. Liefs Idris en de hondenbende 😘🥰

De eerste 34km hebben we voor elkaar!! 05-07-2021 | 20:08

De eerste vijf dagen zitten erop. Ik probeer zoveel mogelijk te lopen per dag zodat als ik een mindere dag of dagen heb ik wel mijn doel ga bereiken. Zaterdag heb ik 10 km gelopen dus heb k al een mooie buffer.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.


Bekijk alle
Het zit erop 31-07-2021 | 19:59
We wandelen rustig verder 11-07-2021 | 23:36