Tweede Nierdaagse voor mijn zus

Ester Marsman

Opgehaald

90
36% bereikt van mijn streefbedrag € 250
Qr

We gaan van start in juli!:

2 jaar geleden heeft mijn zus een nier gekregen van haar man. Afgelopen jaar heb ik gezien wat COVID19 betekent voor een donornier-patiënt. Corona is voor haar gevaarlijker, de sterftekans is 25%, en het lijkt erop dat vaccinatie niet of nauwelijks werkt. Uit onderzoek moet blijken of extra vaccinatie (een derde en misschien ook nog een vierde prik) haar kan helpen. Daarnaast moet de bescherming van haar omgeving komen, hoe meer mensen gevaccineerd worden hoe beter. Er wordt gekeken naar gezinsleden van de patiënt, voor mijn zus zou het bijvoorbeeld enorm schelen als haar kinderen (die op de middelbare school zitten) ook gevaccineerd worden.

https://www.nvn.nl/publicaties/columns/marja-ho-dac/bescherm-de-vrijheid/

In mijn 2e deelname aan de nierdaagse hoop ik mijn prestatie van vorig jaar (totaal 105 km) te overtreffen en daarmee de nierstichting te steunen. Naast sponsoring zou ik het ook leuk vinden als er af en toe iemand met mee wil lopen (afstand naar keuze varierend van 5 tot 25 km). Dus, wie wil mij sponsoren, en/of wie loopt er een keer met me mee?

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.